Voor handgemaakte vliegendozen en perfecte leaders!Enkele reacties van vissers die mijn leaders gekocht en gevist hebben:

“Hallo Gouden Ruiser, ik heb vandaag met jou leaders gevist. Ongelooflijk goed, strekken prima!”

*

“Leuke verrassing toen ik vanavond thuis kwam, een enveloppe vol met de leaders. Ze zien er super uit, bedankt voor het snelle versturen. Ik heb ze nu op beide hengels zitten en ga morgen lekker een dagje struinen.”

*

“Van een medevliegvissser kreeg ik tijdens een avondje vliegvissen een door jou gemaakte getwijnde leader.. Hij zei: moet je eens proberen... Dat heb ik gedaan, werpt erg fijn, strekt mooi rechtuit, presentatie van de droge vliegen wordt veel subtieler, dit past veel beter bij mij dan de nylon leaders...”

*
"Vandaag met je leadertjes gevist. Super!! "

*
"Afgelopen weekend ben ik wezen vissen met de nieuwe getwijnde leaders. Ze strekken werkelijk prachtig."

*
"Het ziet er allemaal uitstekend uit."

*
"Gisteren heb ik je leaders ontvangen. Ik moet zeggen ze zien er super uit. Het materiaal waar ze van gemaakt zijn is zeer zacht. Ze zullen dus waarschijnlijk heel mooi strekken. De tapering loopt mooi af van dik naar dun. Zowel het lusje als het ringetje aan de uiteinden zitten (het lijkt knooploos) heel mooi gemonteerd. Je kan ze zo aan een grote leverancier als bv. Orvis verkopen"